Edzés a bat sebesség növeléséhez

Áttekintés

A bat sebesség fontos a baseball vagy a softball játékosok számára. Ez nem csak a teljesítmény szempontjából kritikus, hanem lehetővé teszi, hogy a batters gyorsabban felkaphasson, és várjon tovább, hogy elindítsa a swinget, ami lehetővé teszi a jobb szintfelismerést. Az ütősebesség növelhető több különböző gyakorlattal.

Mechanika edzés

A megnövelt ütősebességet a jó swing mechanika megerősítésével lehet elvégezni, Mike Macenko szerint a House of Swing honlapján. A jó lengésnek meg kell kezdenie a bokákat, majd a térdét. A mozgás után a csípő lesz, majd a vállak, majd a fej. A test aljából lengő gyakorlatok és a mozgás előrehaladása erősíti az izmaidat, és segíti Önt abban, hogy energiát termeljen az egész testedben, ami növeli a denevérsebességet. A Macenko egy edzésprogrammal rendelkezik, ahol legalább hetente kétszer 10-12 hintést vesz igénybe, miközben a mechanikára koncentrál. Minden héten válthatsz egy nehezebb és könnyebb denevér között, ami segíteni fogja a test felállítását, hogy minden izomot használjon a denevérsebesség létrehozásához.

Súlyozott dörzsölés

A hasizmok nagy teljesítményt nyújtanak a hinta során. A hasi testet erősítő edzések segíthetnek a bat sebességének növelésében. A súlyozott dörzsölésnél feküdjön hátra a lábaidat és a térdét 90 fokos szögben. Tartsa a kívánt súlyt a fejed felett, karnyújtásnyira. Tartsa a hátát a földön, emelje fel kissé a felső testét a levegőbe. Három, 20 és 40 ismétlés közötti időtartamot javasolnak naponta, hogy növeljék a denevérsebességet.

Rotációs nyomógomb

A felső test erejét és stabilitását növelő gyakorlatok növelhetik a denevérsebességet, a Be a Better Hitter szerint. Egy jó edzés a rotációs felhúzás. Tételezzük fel a tipikus felugró pozíciót, a padlón lévő tenyérrel a váll szélessége, lábujjhegy a padlón és a hátsó egyenes. Engedje le az egész testet, amíg a mellkasod a földhöz közel van. Ezután felfelé nyomva emelje fel egyik karját és kezét az ég felé, csavarva a törzsét. Kéthetente három, hetente háromszor elvégzett 10 készlet segíthet növelni a denevér sebességét.

Orvos labda forgatása

Ez a gyakorlat a hasizmokat is javítja, és javíthatja a magot. Ehhez a gyakorlathoz üljön a padlón, térdre meghajlítva, úgyhogy a sarok a padlón van. Fogja meg az orvosi labdát, és a vállát használva fokozatosan mozogjon oldalról oldalra, és a labdát a testének mindkét oldalán lévő padlóra tapasztva mozog. Az egyik szett 15 golyó a test mindkét oldalán. Hetente hetente három-három órát készítsen.