Edzések a sprint sebesség növelése érdekében

Áttekintés

Tom Green, a nyolcszoros All-American sportoló hangsúlyozza, hogy a futási sebességed meg fog nőni, ha megtanulod, hogyan tölts le a lehető legkevesebb időt a lábaddal a talajjal érintve. Az ötlet az, hogy felrobban a kezdővonalból, és tartsa a robbanó mozgásokat a sprintben. Pontosan ez az edzés, ami növeli a sprint sebességét: javítja a robbanékonyságot. Tedd annyi ismétlést, amennyit csak tudsz, mielőtt elveszíted a formát.

Térdelválasztás

Emeljük fel térdünket a derék magasságára, miközben lassan kocogunk 10 m távolságban. A Sport-fitness-advisor.com megjegyzi, hogy a karjait és a könyökét úgy kell összpontosítania, ahogyan így tesz, a könyökét 90 fokos szögben tartja, a karja pedig feszültségmentes. Próbálj meg annyi földi kapcsolatot, amennyit csak tudsz, és ne aggódj, milyen gyorsan megy.

Tuskasugrás

Csattant fel, majd egyenesen egyenesen felfelé, amennyit csak tudsz. Míg a levegőben, tegye a térdét a mellkasához, olyan magasra, amennyit csak tudsz, majd simára nyúljon, guggoljon és ismételje meg.

Rocket ugrások

Tom Green változatosságot kínál az ugrásszerű ugrásról, amely guggolással jár, és felrobban a levegőbe, de ezúttal a lehető legegyszerűbb testet tartja, és a karjait a fejed fölé nyújtja. A testednek egyenes vonalban kell lennie az ugrás tetején. Föld, csattant és ismételje meg.

kihagyja

Bármelyik gyerek tudja, hogyan ugorjon, de a gyorsulás sebességének megugrásához túl kell váltani, ezért mindenki olyan magasra álljon, amennyit csak tud, a karjaidat egy szivattyú mozgásban használja, hogy segítse a testét felfelé. Változatként, ahelyett, hogy magasságra menne, kihagyja a távolságot, kihagyja a lehető legmagasabban az egyes átugrást. Ismét használja a szivattyú mozgást a karjaival, hogy segítsen eljutni az egyes csúszdákkal. Tom Green azt javasolja, hogy ezeket az edzéseket 30 m-re tesszük, és visszatérjünk a kezdővonalhoz, és ismételjük meg.