Fiatalok qb labdarúgó gyakorlatok

Áttekintés

Ha a csapatodat a mezőbe vezeti a végső zónába, akkor a játék tetején akarsz lenni. Függetlenül attól, hogy az NFL-ben vagy az első iskolai labdarúgó évében játszik, mint középpályás, meg kell mutatnia egy példát, és a legjobb gyakorlatok biztosítása a gyakorlatok gyakorlása, többször is.

Térdfúrók

A térdfúrók számos variációját úgy tervezték, hogy elszigetelje a dobást és biztosítsa a megfelelő mechanikát. A térdfúrók segítik a csuklópántot, és megtanulják a megfelelő felszabadulást. Kezdje mindkét térdet a földön, és a vezérek térdelhessenek öt yarddal egymástól. Győződjön meg róla, hogy a játékosok a labdát magasra állítják a fül mindkét kezével a labdán. A könyökének a karmozgást kell vezetnie, és eltúloznia kell a követést. Ne feledje, hogy a cél nem az, hogy keményen dobjon, hanem a megfelelő technikára dolgozzon és elkülönítse a karját. Miután mindkét térdén öt percig dobja le, ugyanazt a fúrót öt percen át elvégezheti egy térdre, majd a másik térdre fúrja még öt percig.

Körfúró

A körfúróknak a futáson kell dolgozniuk. Ez felkészíti a játékosokat a roll-out járatokra, és megtanítja őket érintés és labdát elhelyezni. Végrehajtásához csavarja be a körbe a fogást. Néhány perc múlva megy egy irányba, kanyarodjon a másik irányba egy körben. A játékosoknak körülbelül 10 yard távolságban kell lenniük ebben a fúróban. Ennek a fúrónak az a kulcsa, hogy ne felejtse el a csípőjét és a vállát a célponttal a dobás előtt.

Négyzetesen felszabadító és nyomonkövető fúró

Ez a fúró hangsúlyozza a nyomon követést, és tanítja a felmérést és a megfelelő felszabadítási pontot. A játékosok 5 és 7 yard távolságban álljanak egymással a vállukkal. Ahogy a játékos átmegy, mindenképpen kövesse és csavarja be a csípőt.

Cseppfúró

A csepp fúró a játékosoknak a háromlépcsős, öt lépéses és hét lépcsős cseppekhez megfelelő lábmunkát tanít. Ez segíti a csepp gyorsaságát és a megfelelő tömegeloszlást. A játékosok elkezdenek egy pillanatot készíteni, és három lépcsős cseppet vesznek, ha visszacsúsznak a dobó lábfejjel, és a második lépéssel átkelnek a nem dobott lábával, és végül visszalépnek, és ültetik a dobó lábat. Ugyanez a cseppstílus öt- és hét lépéses cseppekre használható. Néhány ismétlés után a lábfej elsajátítása után kezdjen bele a fúrókba. Három lépcsős csepp a rövidebb, gyorsabb dobásokhoz, öt lépés a közbenső mélységhez és az útvonalakhoz, és hét lépés a mélyebb vagy lassabb fejlesztési útvonalakhoz.