Ifjúsági baseball fogó fúrók

Zárolás golyó nélkül

A fogó pozíciója fizikailag és szellemileg is igényes egy felnőtt számára. Egy fiatal játékos számára a fogás elengedhetetlen feladat, hacsak a játékos nem alakítja ki a pozíció alapvető készségeit. A tanulástól a golyó megakadályozásához, a golyó elhagyásához és a golyó másik alaphoz való lövéséért a gyülekezők mechanikáját korai tanítással kell ismételni az ismétlés és gyakorlatok során.

Jégkorong kapus

Az egyik alapvető alapja, amelyet először meg kell tanulni, amikor elkapja a játékot, hogyan blokkolja a labdát. A labda megakadályozása előtt azonban a játékosnak meg kell tanulnia a megfelelő formát. Hozd a fiatal fogógépet a tányér mögött, teljes felszereléssel, amikor egy edző azt mondja, mikor kell leereszkednie vagy felemelkednie egy adott irányba, hogy megállítsa a labdát.

A dobás otthona

Ez a fúró azt a célt szolgálja, hogy egy fiatal fogásszerző megismerje a megfelelő gátló technikát anélkül, hogy labdát használna. A hajtómestert teljesen fel kell húzni a tányér mögé, állítson egy kúpot a fogó mindkét oldalán, egyenlő legyen a két tégely dobozának szélességével, és legyen egy edzője 20 és 30 láb között egy labdával. Az edzőnek golyókat kell dobnia véletlenszerű helyeken a kúpok, néhány a piszok és néhány a levegő között. Dobd 20 golyót és számold meg, hogy hány “cél” van a fogónak.

Dobás a másodikba

A legtöbb ifjúsági bajnokságban illegális, ha egy fogó elzárja a lemezt, mielőtt a labdát el tudja látni. A fogadónak tudnia kell, hol kell állnia, attól függően, honnan jön a labda. A játékosok teljes mezőjét használva gyakoroljon golyókat a mező minden irányáról, beleértve a mezőt is, majd jelölje meg a tábla egy futóját. A gyűjtőnek mindig védőmaszkot kell hagynia, és alacsony súlypontot kell fenntartania a lökéshez.

Flinch és Blink

Ez a fúró megköveteli, hogy második alsó vagy rövid pozíciót lefedjen a második, egy korsó, hogy dobja a labdákat otthon és egy fogó teljes géppel a lemez mögött. A dobó dobja a labdákat a hurokhoz a szakaszon, és a fogó akkor jön fel, és dobja a labdát a második bázis, hogy megkísérli, hogy egy gúnyolót runner ki. Stresszel gyorsan megszabadulni a labdától, és egy további lépést kell tennie, hogy nagyobb sebességet teremtsen a labdára. Használjunk stopperórát, hogy megmérjük azt az időtartamot, amikor a löket eléri a fogófejet, amikor a második bázisú lövő elkapja a dobást.

Ez a fúró megköveteli, hogy a fogadó teljes felszerelést kapjon a házi tányér mögött, egy edzőt a tésztát dobozban egy denevérrel és egy másik edzőt egy térdben 15-25 láb a fogó előtt. A fúró célja, hogy felkészítse a fiatal halászlányt, hogy ne villogjon, vagy ne fusson, amikor egy labda eljön az arcán. Kezdetektől fogva, az edző lab-labdái alul maradjanak a fogó maszkján, miközben a fogó a háta mögé tartja a kezét. Ezután a horgász előhúzza a fejét, miközben a dobó dobja a labdákat normális sebességgel, és célba veszi a fogó maszkot. Vigye el az edzőt a doboz dobozában, és minden pályán ingadozzon.