Ifjúsági baseball tréningek

Áttekintés

Az ifjúsági baseball sportjában a ligák és a szervezetek a fiatal játékosok készségértékelését szeretnék készíteni, mielőtt csapatba kerülnének. Ezek a készségértékelések – vagy próbaváltozások – meghatározhatják, hogy milyen szintű gyermekeket helyeznek el, vagy hogy képesek-e megvédeni magukat egy lebegő vagy gömbölyű labdától. A próbafúrók közé tartozik az ütés, a mezőzés, a dobás és a futás.

Fielding fúró

Annak megítéléséhez, hogy egy gyerek milyen jól tudja megmarkolni a labdát, öt mezőt és három repülős golyót kell megkérdezni. Sok esetben a helyszíni fúrások a februári és a márciusi téli hónapokban zajlanak. Ennek eredményeképpen ezeket a fúrókat belsőleg végezheti. A baseball zárt helyezése valóban könnyebb a fiatalember számára, mert nincs rossz komló a tornaterem padlóján. A repülős golyókat lehet dobni vagy dobni a fiatalember. Minden fiatalnak 1-5 fokozatúnak kell lennie, az 5 pedig a legmagasabb pontszám.

Dobó és pörgős fúró

A fúró fúrót általában a fúrógéphez kötik. Minden földi labdát követően a játékos megkéri, hogy dobja el a labdát egy 40-50 láb távolságban levő játékosnak. A játékos pontossága és ereje a dobás. Később a kipróbálásnál a játékosnak fel kell kérni, hogy mutassa be a pitching képességét. Egy fedett pitching halmot használnak a halmok szimulálására ifjúsági baseball-játékokban. A fogó 45 méter távolságra van, és a játékosnak öt pályát kell dobnia. Ő ítélve a pontosság, a sebesség a pályák és az általános hatékonyság.

Fúrófúrás

A játékos ütőképességét 10 ütésnél ítélik meg egy ütköző ketrecben. Ahelyett, hogy csak bemelegítenének a ketrecbe, anélkül, hogy felmelegedne, a játékosok a baseballon lendítik egy ütős pólót és a Wiffle golyókat, mielőtt a ketrecbe lépnek. Aztán a tésztát eltalálja a golyók. Batters ítélik meg a képességüket, hogy kapcsolatot, és hit a hatalom, valamint az űrlapot.

Futófúró

Fontos tudni a játékosok sebességét. A sebesség segít egy játékosnak a mezőn üldözni egy labdát a mezőn, és futtatni a bázisokat. A játékosok 30 yardos futáshoz való időzítése segít az edzőknek és a menedzsereknek a játékosok teljes sebességének felmérésében. A játékos általános sebessége nem feltétlenül jelezheti a játékosoknak a bázisok futtatására való képességét, amely nagyrészt a baseball-tudáson, az ösztöneken és a bizalomon alapul. Mégis, ha egy játékosnak ezek a tulajdonságai vannak, a sebesség segít nekik abban, hogy jobb játékosokká váljanak.