Ifjúsági labdarúgás-fárasztó fúrók

Áttekintés

Miközben általában a futball legjobb edzése a futball, a speciális kondicionáló tevékenységek segíthetnek a játékosok fizikai készségeinek növelésében. Minél több időbe telik az ifjúsági játékos a kondicionáló munkában, annál több erőfeszítésre lesz szüksége ahhoz, hogy megakadályozza a futballpályán lévő kihívásokat.

Shuttle Runs

A futball mozgása gyorsaságot, agilitást, gyorsítást, lassítást és többirányú futást igényel. A hajózás kondicionáló eszközként működik, öt egymás melletti kúp használatával. Irányítsd a játékosokat a kúpról egy-kettőre, majd a lehető leggyorsabban az egyikre. Ez megismétlődik egy-három, egy-négy és egy-öt. Változatosság esetén a játékosok hátrafelé vagy oldalra futhatnak.

Ball ugrál

A labdarúgás erős magot és erős lábakat igényel. Ezeknek a területeknek a kondicionálására helyezzünk el egy labdát vagy kúpot a földre, és a játékos a labda mellé álljon. A játékosok utasítsák a lábukat és a térdét, miközben ugrálnak a labdán, hogy a másik oldalra szálljanak. Gyorsan ugorj vissza a kiindulási helyzetbe. A játékosoknak 30-60 másodpercig meg kell ismételniük.

Squat ugrik

A labdajátékosok lábánál nagyobb teljesítmény növelése érdekében a játékosok magasak legyenek, lábuk pedig a csípőjük alatt legyen. Közvetlen játékosok, hogy a térdüket egy guggoló helyzetbe kösse, karjaikat a testük mögé helyezze, és azonnal ugorjon fel és előre. Amint leszállnak, minimálisra kell csökkenteniük a talajjal való érintkezést és újra ugrani. Ez a mező szélességében elvégezhető.

Fekvőtámaszok

A hagyományos pattanások segítik a mag- és a felső test erejét. A sportolók a kezüket a válluk alatt térdelték le a földre. Ha erőssége van, utasítsa a játékosokat, hogy állítsák össze a lábukat és nyomják a lábujjakat a földre, különben térden kell maradniuk. Belégzéskor a játékosok könyökét hajlítják, mellkasukat a föld felé tolva. Exhale használatával a játékosok egyenesen a karjaikat indítják el a kiindulási helyzetbe. Ez megismételhető a játékosok kényelmének szintjén.

Az áramköri vagy intervallumos edzés a mozgás és az erő gyakorlatok kombinációját használja. A sportolók egy nagy sebességű fúróval váltakoznak különböző erősségű időben, például kétperces siklófutással, majd kétperces ütközőkkel. Ezt meg lehet ismételni vagy követni egy másik csoportosítás, mint például az inga hintáinak és a golyó ugrásainak.

Köredzés