Ifjúsági labdarúgó védekező végű fúrók

Áttekintés

Az ifjúsági labdarúgásban nem kell aggódnia a bonyolult bűncselekmények miatt. A védekező végső feladat az ifjúsági labdarúgásban általában az offenzív futó játékot tartalmazza, és visszaállítja a játékot belülről. Bármikor, amikor a labda kívül esik a támadó kezeléseken, a védekező végnek képesnek kell lennie arra, hogy leereszkedjen a blokkról és a játékot.

Győzd le a blokkokat

Függetlenül attól, hogy egy négy emberből álló frontot vagy egy öt emberes frontot használ, a védekező végek felelősek az elszigetelésért, ami azt jelenti, hogy senki, aki a labdát futja, kívülről sem tud kiszállni. Ennek a képességnek a megszüntetéséhez a védekező véget kell támadnia egy támadó vonalhajózó külső vállán. Kezeinek a külső vállára és hónaljjára kell menniük, hogy irányítsák. Ne legyen a védekező végső rohanás felfelé, mert ez túl sok helyet hagy maga után a futó hátsó futáshoz. Ehelyett a végsõ gyakorlatot a scrimmage vonalán kell hagyni, karjaival zárva, hogy ellenõrizze a kezelõt. Amikor meglátja a labdavezetőt, be kell dobnia a kezét belülről és el kell végeznie a játékot.

Dupla csapatfúrás

A ifjúsági labdarúgásban a legtöbb csapat kettős csapatot használ a kezében, amikor oldalra fut. A kezdés és a szoros vég duplája a végét, hogy elérje a védekezés külső részét. Tanítsd meg a végén, hogyan lehet legyőzni egy dupla csapatot. Soha ne próbálja meg megkerülni a blokkolókat. Hozd össze a kezét a külső vállán, és szoros véget érjen kívül. Amikor mindkét blokkoló hozzáér, a végnek meg kell próbálnia a lábat a blokkolók között, és csípőjét kicsúsztatni, hogy vékony legyen, és a vonalzók között csússzon. Miután egymás felé forgatják a vállukat, a vég nyert. Néha a fúróban a vég megpróbálja átmenni, és képtelen lesz rá. Ha ez megtörténik, akkor a végnek a földre kell mennie, és mindkét vonalat lefelé kell húzni a tetejére, hogy megpróbáljon egy lyukat a lyukba tenni.

Pass Rush

A fiatalok csak két mozdulatot igényelnek a passzolásnál. Egy egyszemélyes átmenő fúró, vagy stand-up bábuk ellen, a végén a támadás külső vállát támadja meg. Felfelé kell tennie, be kell vonulnia a kezébe, és be kell mártania a vállát, a karját pedig a keze hónalján át kell csípnie, miközben a hátvéd felé hajlik. Miután néhányszor megcsinálja ezt a lépést, az akció visszahúzódik, hogy levágja. A végnek négy lépcsőn kell futnia, majd a külső lábára kell gyökeret elszállnia, majd a visszahúzódás belsejében futnia kell, be kell dugnia a külső vállát, és fel kell rázni a keze belsejét.