Ifjúsági tevékenységek a fiúk számára

Áttekintés

Ha gyermekekkel és tinédzsákkal dolgozik, tartsa be azokat a tevékenységeket, amelyek alapján javasolhatja a csoportot. Ahogy próbálják ki a különböző típusú tevékenységeket, megtanulják azokat a reakcióikat, amelyek azokkal rezonálnak. A fiúknak sok energiája van, ezért nagyra értékelik azokat a tevékenységeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy néhányat leégjenek, miközben csoportosulnak. A fiúk csendesebb és kedvezőbb erőfeszítéseket is élvezhetnek. Hagyja, hogy a szeretteik és a nem szeretik a gyakorlatokat.

Csapatépítő tevékenységek

Ha van egy csoportja fiúk, próbáld meg őket kötni és megtanulni bízni egymásban csapatépítő gyakorlatok. Emlékeztesse őket arra, hogy csapattársként és nem magánszemélyekként kell dolgozniuk ezekért a tevékenységekért. A Scavenger vadászatok, kompaszokkal és térképekkel együtt kiváló versenyképes csapatépítő tevékenység. A letterboxing egyfajta rablóvadászat, amelyet az összes fiú együtt tud dolgozni egy csapatként. Küldjön minden csoportot egy vagy több felnőtt számára biztonságra. A reléversenyek ösztönzik a fiúkat, hogy ösztönözzék egymást, miközben mindent megtesznek. A kempingutak szórakoztatóak, és fontos együttműködési készségeket tanítanak, mint például a sátrak és a tűzépület.

Sport tevékenységek

Bár az atlétikus fiúk gyakran élvezik a csapat sportágakat, például a labdarúgást, a baseballot, a kosárlabdát és a labdarúgást, a fiúk, akik kevésbé fizikailag illeszkednek, elhanyagolhatják a javaslatokat, mivel jól ismerik azt a kínos helyzetet, hogy egy csapathoz választják, és nem tudnak lépést tartani Csapattársaival. A csoportjában lévő összes fiúk nem versenyképes fizikai tevékenységeket élvezhetnek, mint például az úszás vagy a címke változatának lejátszása. A fiatalabb fiúk gyakran szeretnek olyan játékokat, mint “Anya, igen?” “Kövesse a Leader” vagy a “Red Light, Green Light, Sharks and Minnows” egy másik játékot, amely nem versenyképes: a fiúk próbálnak átfutni egy “óceánon”, ahol az egyik játékos, a cápa, Lehetséges, mielőtt elérnék a másik oldalt. A címkézett játékosok is cápává válnak, így senki sem “kint”, miközben várakozik a játék vége felé.

Közösségi tevékenységek

A fiúk csoportja megismerheti a fontos készségeket, miközben segíti a közösség tagjait. Ha a csoportod régebbi fiúkból áll, ismerkedjen meg egy idős emberrel, és töltse be az otthonában szükséges munkát, például takarítási csatornahálót, lerakódott leveleket, fűvet vagy hófestést. Vásárolni az élelmiszereket a helyi élelmiszer-kamra vagy leves konyha. Felajánlotta, hogy átadja az étkezést, vagy látogasson el azokkal, akik házban vannak. Ösztönözze a fiúkat, hogy tanuljanak egy kézműveset, például a kötött kalapokat a koraszülött csecsemőkhöz, vagy apró takarókat varrnak egy gyermekkórházba. Adjunk egy küszködő családot az ünnepi szezon során, és vigye el a fiúkat a család megvásárlására és átadására. Ezek a tevékenységek elősegítik a jóindulat érzését a fiúk körében, tanítják őket empátiára, és arra ösztönzik őket, hogy segítsenek a jövőben.