Jóga gyakorlatok a csípő és csípő

Áttekintés

Az emberi test legnagyobb izomcsoportjai az alsó torzóban helyezkednek el, beleértve a gluteális vagy fenék izmokat és a csípő és comb comb erősítőit. Az elülső ülés, az ültetett szög és a camel pózok között számos jóga asanas, amelyek célozzák a glutes és a csípő, hogy szilárd a fenék, nyissa ki a csípőt, és beinjekli az izmokat friss vér és az oxigén. Mester ezeket az alapvető pózokat, majd adjunk hozzá Cobra, Locust, Nagy Toe, Felfelé Plank és felfelé íj az erőteljes gluteals és a csípő és nyitott csípő flexors.

Chair Pose

Álljon a szőnyegre, és hagyja, hogy a karjaid az oldaladon lógjanak. Emelje fel a karjait, és tartsa egyenesen előtted, miközben hajlítsa a testét, mintha egy székben ülne. Tartsa a hátát a lehető legegyszerűbb helyzetben, és olyan mélyen, mint a kényelmes. Ha különösen rugalmas és gyakorlott, akkor a combod 90 fokos szöget zár be a padlóhoz. Tartsa ezt a jelentést a lassú szám 30-as. Hogy növeljék a nehézséget e póz és kihívás a golyók, emelje fel sarkait a padlóról, és kiterjeszti a karját a feje fölé.

Ülített szög Pose

Teljes felmelegedés után üljön egy szőnyegre, és tágítsa szét a lábakat. A hátán egyenes, csukló előre a csípő, amelynek célja, hogy pihenjen a homlokát a padlón. Érintsd meg a kezedet, hogy megérintsed a lábujjaidat, és tartsd meg ezt a sztatikus húzást lassú 30-as számnál. Lépj ki fokozatosan a húzódásból, húzd a hosszú lábakat együtt. Pihenjen egy pillanatra, mielőtt megismételné a jelentést. Változzon a beültetett szöget úgy, hogy a testét nyújtja a lábak felett, miközben mindkét lábát széthúzza.

Camel Pose

Térdd le a matracra, térddel csípő szélességével. Helyezze kezét a csípőre, a tenyerével, amely a gluteális izmok tetején nyugszik. Tolja a csípőjét kissé előre, miközben visszahúzza a fejét. Engedje meg, hogy a háta kövesse a fejét, és dobja vissza a hátsó kanyarba. Tartsa a kezét a csípőre. Hogy nehezebbé tegye a Camelt, mozgassa a kezét, hogy megragadja a bokáit. A lassú számlálásig tartsd a pózot. Kilépj Camelről lassan, és fordíts meg ellentétes kanyart előre, hogy engedje fel a teve tetejére helyezett nyomást. Ismételje meg a sorozatot egyszer. A kamélei erősítik és hangolják a combcsontjaik izomzatát a combján, valamint a csípőjén és a csípőjén.