Ráncos krémek a homlokra

Roc Retinol Correxion mély ráncos éjszaka

A homlokvonalak lehetnek az öregedés rejtjelező jelei, ezek a mély ráncok lehetnek az arcodnak egy haggard vagy “dühös” megjelenés. Az Amerikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia szerint a homlokon lévő vonalak az öregedés normális következményei, és fokozódhat bizonyos arckifejezések gyakori használata, például a homlokráncolás vagy a szöcskölés. A vonalak, amelyek a szemöldöködtől az orrhídig terjednek, az úgynevezett “homlokráncok”, egyike a homlokránc fajtájának. Lehet, hogy olyan ráncokat észlel, amelyek a homlokán és a szeme sarkain keresztül futnak. Bár a professzionális kezelések, mint például a Botox, elérhetőek a homlokráncok kezelésére, különböző, aktuális termékeket is kipróbálhat.

Neutrogena Ageless Intenzívek

Az “Allure” magazin 2010-es Best of Beauty kiadás szerint a Roc Retinol Correxion mély ráncok éjszakai krém a legnépszerűbb öregedésgátló bőrápoló termékek közé tartozik. Ez az éjszakai krém a hatalmas öregedésgátló összetevőt tartalmaz retinollal, és a mély ráncokat és a kifejezővonalakat körülbelül egy hónapon belül csökkenti. A retinol az A-vitamin olyan formája, amelyet gyakran használnak az öregedésgátló bőrápolási termékekben.

Dr. Brandt sorai nem többet

Az Elle “magazin tanácsadó bőrgyógyászai a Neutrogena Ageless Intensives ránctalanító mély ráncfeltöltőjét az egyik leghatékonyabb retinoid krémnek nevezik a mély ráncok megjelenésének csökkentésére, amely a retinolt és a hialuronsavat kombinálja a jól ismert növényi eredetű összetevővel, amelyet gyakran használnak Mint az injektálható dermális töltőanyag, mivel a retinol hámlasztó tulajdonságokkal rendelkezik, először érzékeny bőrnek tűnhet, ha retinol-formulát találsz túl keménynek a bőrére, az “Elle” azt javasolja, Aminosav peptidek.

Kineráz krém

Egy másik, az “Elle” magazin által ajánlott kiemelkedő vonalakra Dr. Brandt Lines No More, a “Lineless” gyűjteményből származik. Ennek a terméknek azt mondják, hogy mély ráncokat tölt be, miközben növekszik a sejtek szintje. Úgy tervezték, hogy láthatóan csökkenti a homlokon lévő ráncok mélységét, valamint a szem és az orrnyálkahártya mély ráncait.

Az “Allure” magazin az egyik legjobb anti-aging bőrápoló termék a Kinerase Cream. Ez a kifejezetten az érzékeny bőrre tervezett krém olyan hidratáló formulában jön létre, amely úgy állítja, hogy az irritáció nélkül működik, mint egy retinol. Hipoallergén és minden bőrtípusra megfelelő.