Udvar játék hasonló a patkóhoz

Áttekintés

A Horseshoes egy népszerű szabadtéri játék, amelyet játszhatsz az udvaron, de sok más udvar játék hasonló a patkóhoz, amit megpróbálhatsz. A legtöbb ilyen játék online vagy helyi boltban is megvásárolható, és sok esetben saját maguk is használhatják ezeket a játékokat olyan anyagokkal, amelyek már otthon is rendelkezésére állnak. Ügyeljen arra, hogy óvatosan használja a tárgyakat a szabadban, nehogy megsérüljön.

Alátétek

Az alátétek játék hasonló a patkókhoz, de kisebb méretben. Ennek a játéknak az a célja, hogy az alátéteket egy pohárba dobja, amelyet általában PVC-ből készítenek és egy nyitott fadobozba szereltek, pontokat és ellenfeleket keresve. Minden fából készült szekrényházat kb. 8 láb távolságban kell elhelyezni, és az egyes csapatok lövése az ellenséges csapat mellett helyezkedik el dobás közben. Vannak egyszeres csésze, valamint többszörös csésze mosó játékok, ahol minden csésze eltérő pontértéket képvisel.

Cornhole

A babzsák-dobogó játékfajta, a kukoricahéj hasonló a patkolókhoz, mivel egy objektumot egy ellenséges cél felé dobál. A cornhole-ban egy ellentétes platform, amelynek közepén egy lyuk van. Három pontot adnak ki egy babzsákhoz, amely a lyukba esik, és egy pontot ítélnek oda egy zsákért, amely a platformra esik.

Jarts

Jarts, más néven gyep darts, áll a gyep darts és két kör alakú használják pázsit kréta, vagy valamilyen kötél vagy műanyag. A körök kb. 35 láb távolságban vannak kialakítva, és minden csapat elfordítja a pázsit dartjait az ellenkező kör felé. Minden dobónak saját körök mögött állnia kell. A pontozás az egyes Jart helyétől függően változik, ha minden forduló véget ért, de általában három pontot ítélnek oda, hogy a körbe kerüljön. Az első csapat 21 pontot nyer.

Bunnock

Ez a kanadai játék, a patkó és a bowling közötti kereszt, 20 fehér csontot – a katonákat – egymás mellé két fekete csonttal – az őrök – mindegyik végén. A játékosok felváltva négy színes csontot dobnak a 22 csontos vonal felé, hogy megpróbálják először leütni az ellenfél csapatát, majd a katonákat. Meg kell állnia körülbelül 32 méterre a vonal a csontok, amikor dobott. A csapat a legcsekélyebb számú dobás során legyőzi az ellenfél csapatának csontjait. A Bunnock készleteket online vásárolhatja meg.