Xyience összetevők

Áttekintés

Az Xyience Xenergy Drink az Ultimate Fighting Championship vagy az UFC hivatalos itala. Több ízben is megtalálható: Narancs-üzemanyag, Cherry Rush, Citrus Slam és Lemon Blast. Számos olyan összetevőt tartalmaz, amely növeli az energiát, a hangsúlyt és a kitartást. Ha érzékeny a stimulánsokra vagy magas vérnyomásra, kerülje az Xyience-ot.

Koffein

A koffein egy keserű anyag, amely kávéban, üdítőitalokban, csokoládéban, teában és néhány gyógyszerben található, és energiát és energiát gyorsító. A Medline Plus szerint serkenti a központi idegrendszert, és arra ösztönözheti Önt, hogy nagyobb figyelmet szenteljen, és lendületet adjon az energiaszinteknek, és segíthet több energiát adni az erőteljes edzéseknek. Emellett emeli a hangulatot, növeli az izom erejét, növeli az anyagcserét, a mentális képességeket és csökkenti az asztmás tüneteket kis adagokban.

A taurin

A Mayo Clinic szerint a taurin egy természetesen halakban, húsban és anyatejben található aminosav, és táplálékkiegészítőként is kapható. Feltételezhető, hogy antioxidáns tulajdonságai vannak, és segít a neurológiai fejlődésben és szabályozza a vérben lévő víz és ásványi sók szintjét. Egyes tanulmányok a taurinnal kapcsolatos atlétikai teljesítmény javulására utalnak, és koffeinnel kombinálva, úgy gondolják, hogy fokozzák a mentális teljesítményt. A taurin a sejtek terjeszkedését segíti elő, mivel az izomsejtek több vizet tartanak fenn, növelik a sejtek mennyiségét, és azt is kimutatták, hogy fokozzák az energiát, növelik a hangulatot és generálják az általános jó közérzetet.

L-karnitin

Az L-karnitin vagy a karnitin olyan tápanyag, amely segíti a szervezetet a zsír energiává alakításában és a test által a májban és a vesékben termelődik, és a szívben, a spermiumban, az agyban és a vázizmokban tárolja. A Maryland-i Egyetem Orvosi Központja szerint a karnitint számos feltétel kezelésére javasolják, mivel segít az oxidatív stressz csökkentésében és a testmozgás javításában is. Az L-karnitint előnyösnek találták a hemodialízisben szenvedő betegek, akik nem reagálnak a standard terápiára, és ígéretesnek tűnik az intermittáló claudicatio kezelésére.

Panax ginseng kivonat

A Panax ginseng kivonatot a ginsengből kapják, amely Észak-Kínában nő, amelyet a hagyományos kínai orvoslásban számos betegség kezelésére használtak, beleértve a fejfájást, az ízületi gyulladást, a depressziót, a cukorbetegséget, a fáradtságot és a neurológiai rendellenességeket. A Medline Plus szerint a panax ginseng a koncentráció, a gondolkodás, a fizikai állóképesség, a sportteljesítmény, a memória és a munka hatékonyságának javítására szolgál.

Egyéb összetevők az Xyience Xenergy italokban: nátrium-citrát, szénsavas víz, citromsav, természetes ízek, glükoronolakton, gyümölcs- és zöldséglevek szín, guarana kivonat, szukralóz, niacinamid vagy B-3 vitamin, d-kalcium pantotenát vagy B- 5, cianokobalamin vagy B-12 vitamin, aceszulfám kálium, inozit, kálium-szorbát és nátrium-benzoát, amelyek tartósítószerek és piridoxin-hidroklorid vagy B-6 vitamin.

Egyéb hozzávalók