Yogi detox tea mellékhatások

Áttekintés

A Yogi DeTox teát olyan gyengéd segédeszközként számolják, amely segíti a szervezetet a megtisztulásban. A termékinformációk szerint a tea segíti a szervezet két elsődleges szűrőszervét – a veséket és a májat. A gyártó azt tanácsolja, hogy a teát legfeljebb 30 napig használják. Ha Ön terhes, kerülje ezt a teát, mert egyes összetevők, mint például a boróka bogyó kivonat, nem javasolt terhes nők számára. A tea egyéb összetevői mellékhatásokat is okozhatnak.

Gyógyszerkölcsönhatások

A Yogi DeTox tea növelheti vagy csökkentheti a gyógyszerek vagy gyógynövények felszívódását, amelyek ugyanabban az időben kerülnek felhasználásra a sasparilla gyökerének köszönhetően. A növekvő anyagok közé tartoznak a bizmut vagy a digitalis glikozidok, a hipnotikumok megszüntetése pedig felgyorsulna, amint Mark Blumenthal az American Botanical Council “The Complete German Commission E Monographs” című feljegyzése szerint felgyorsul.

Enyhe emésztési hatások

A Yogi DeTox gyömbér gyökere néhány enyhe mellékhatást okozhat. Ezek a hatások ritkák, de lehetnek hasmenés, enyhe gyomorégés, gyomorpanaszok vagy viszketés, a University of Maryland Medical Center szerint. A gyömbér hatással lehet a szervezet véralvadási képességére is. Ha vérzékenységi rendellenessége van, ne használjon gyömbérrel ellátott termékeket. Ha vérhígító gyógyszereket – még aspirint is szed – konzultáljon orvosával a gyömbér tartalmú termékek használata előtt, tanácsolja az UMMC-nek. Tájékoztassa orvosait arról, hogy gyomorként használja, ha műtéten vagy altatásban vesz részt. Beszéljen orvosával is, ha epekővel rendelkezik.

Allergiás reakciók

A Yogi DeTox tartalmaz gyermekláncfű gyökerét és bojtorját, amely néhány embernél allergiás reakciót vált ki. Kerülje el, ha allergiás a margarétákra, a parlagfűre, a krizantémra, a kamillára, a körömvirágra vagy a jódra, javasolja az UMMC-t.

Diuretikus hatások

A Yogi DeTox bojtorján szintén vízhajtó hatású. Távolítsa el a bojtorját, ha kiszáradt, javasolja az UMMC-t. Beszéljen orvosával is, mielőtt a terheléses termékeket használná, ha vizes tablettákat vesz be, mert erősebbé teheti a vízhajtó hatásokat, növelve a kiszáradás kockázatát. Ha cukorbetegségeket szed, akkor azelőtt is konzultálnia kell az egészségügyi szolgáltatóval, mielőtt ezt a teát inni, mert a bojtorján csökkentheti a vércukorszintet. Ez növeli a hipoglikémia kockázatát, javasolja az UMMC-t.